HOME PROJECTS ABOUT CONTACT MILLERSTAUFFER
MILLER STAUFFER ARCHITECTS A 3500 sq. ft. tenant improvement in Parkside that we designed for ourselves. The concept for the design was to provide a space that promoted staff collaboration through an open office environment, which clustered 2 to 3 staff members together in a space. The design also includes several support spaces for conferences, document production, interiors library, and client reception. LOCATION: Coeur d'Alene DATE: CATEGORY: Commercial
MILLER STAUFFER ARCHITECTS A 3500 sq. ft. tenant improvement in Parkside that we designed for ourselves. The concept for the design was to provide a space that promoted staff collaboration through an open office environment, which clustered 2 to 3 staff members together in a space. The design also includes several support spaces for conferences, document production, interiors library, and client reception. LOCATION: Coeur d'Alene DATE: CATEGORY: Commercial
  •  

    HOMEPROJECTSABOUTCONTACT
MILLER STAUFFER ARCHITECTS A 3500 sq. ft. tenant improvement in Parkside that we designed for ourselves. The concept for the design was to provide a space that promoted staff collaboration through an open office environment, which clustered 2 to 3 staff members together in a space. The design also includes several support spaces for conferences, document production, interiors library, and client reception. LOCATION: Coeur d'Alene DATE: CATEGORY: Commercial
MILLER STAUFFER
MILLER STAUFFER ARCHITECTS A 3500 sq. ft. tenant improvement in Parkside that we designed for ourselves. The concept for the design was to provide a space that promoted staff collaboration through an open office environment, which clustered 2 to 3 staff members together in a space. The design also includes several support spaces for conferences, document production, interiors library, and client reception. LOCATION: Coeur d'Alene DATE: CATEGORY: Commercial
MILLER STAUFFER ARCHITECTS A 3500 sq. ft. tenant improvement in Parkside that we designed for ourselves. The concept for the design was to provide a space that promoted staff collaboration through an open office environment, which clustered 2 to 3 staff members together in a space. The design also includes several support spaces for conferences, document production, interiors library, and client reception. LOCATION: Coeur d'Alene DATE: CATEGORY: Commercial
MILLER STAUFFER
MILLER STAUFFER ARCHITECTS A 3500 sq. ft. tenant improvement in Parkside that we designed for ourselves. The concept for the design was to provide a space that promoted staff collaboration through an open office environment, which clustered 2 to 3 staff members together in a space. The design also includes several support spaces for conferences, document production, interiors library, and client reception. LOCATION: Coeur d'Alene DATE: CATEGORY: Commercial